De Jonge Akademie On Wheels

Doe deze maand nog mee en maak ook kans op een extra prijs

Januari duurt niet lang meer, dan is de eerste prijsvraagronde voor de bus wetenschappers voorbij. Doe deze maand nog mee, de kans om te winnen is groot! Bovendien maken scholen niet alleen kans op het geheel verzorgde dagprogramma, maar we hebben ook een extra prijs om uit te delen: scholen kunnen een losse workshop uit het dagprogramma, verzorgd door een van de wetenschappers, winnen! Bedenk gauw een nieuwe onderzoeksvraag voor Expeditie Moendoes en stuur voor 1 februari in.

Lees meer

De wedstrijd is van start!

​De wedstrijd om een bus wetenschappers, en daarmee een wervelende dag voor zo’n honderd leerlingen te winnen, is van start! Vanaf nu tot en met april kunnen docenten met hun onderbouwklassen meedingen naar een busbezoek door een nieuwe onderzoeksvraag voor het wetenschapsspel Expeditie Moendoes in te sturen. Meedoen kan onbeperkt en elke maand worden twee winnaars uitgeroepen. Wacht dus niet langer en maak kans op deze bijzondere prijs!

Lees meer

Wegens groot succes herdruk voor Expeditie Moendoes

​Afgelopen jaar ging het wetenschapsspel Expeditie Moendoes als een warm broodje over de toonbank. Het gratis spel over de essentie van wetenschap bleek erg populair, en was zo gewild dat het sinds enige tijd niet meer te bestellen is. Gelukkig wordt Expeditie Moendoes opnieuw gedrukt en kunnen docenten binnenkort het spel weer bestellen. Als het zover is, wordt dat op deze website bekend gemaakt. Over een paar weken start op deze website ook weer het voorprogramma van De Jonge Akademie on Wheels, waarmee klassen een bus vol topwetenschappers op school kunnen winnen. Nog een reden om deze…

Lees meer